Μακαρονοσαλάτα με farfalle, λαχανικά και pesto alla Genovese

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    10'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΒΡΑΣΙΜΑΤΟΣ
    10-11'

Υλικά

Για 4 άτομα

500 γραμμάρια farfalle Barilla
250 γραμμάρια τοματίνια
200 γραμμάρια μανούρι
2 αποξηραμένα σύκα
2 ραπανάκια
20 γραμμάρια baby σπανάκι
200 γραμμάρια pesto Genovese Barilla
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετείτε μία μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τις farfalle μέχρι να είναι al dente.
Όταν οι farfalle είναι έτοιμες, τις σουρώνετε και τις κρυώνετε κάτω από άφθονο τρεχούμενο νερό.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια σε τέταρτα, τα αποξηραμένα σύκα σε μικρά κυβάκια και τα ραπανάκια σε λεπτές φέτες με ένα μαντολίνο.
Τοποθετείτε τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε το μανούρι, χοντροσπασμένο με τα χέρια σας μαζί με την pesto Genovese και τις farfalle
και ανακατεύετε καλά και προσεχτικά.
Σερβίρετε σε μεγάλα, ατομικά μπολ την μακαρονοσαλάτα με το baby σπανάκι από πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΠΕΣΤΟ

×