Υλικά
Για 2 άτομα
2 φιλέτα ψαρονέφρι
8 κουταλιές ελαιόλαδο
4 κουταλιές μουστάρδα με ρίγανη και θυμάρι
150 γραμμάρια ασπρομανίταρα
150 γραμμάρια πορτομπέλο
150 γραμμάρια brown μανιτάρια
2 κουταλιές βούτυρο
60 ml κρέμα βαλσαμικού chili
2 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα φιλέτα ψαρονέφρι στην μέση και μετά σε μακρόστενα μπαστουνάκια κατά μήκος.
Τα τοποθετείτε σε ένα μπολ με την μουστάρδα με ρίγανη και θυμάρι και τα ανακατεύετε καλά.
Σε ένα άλλο ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα μανιτάρια, τα ασπρομανίταρα, τα πορτομπέλο και τα brown μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε μέσα τις 4 κουταλιές ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα μανιτάρια για 3-4 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Όταν είναι έτοιμα προσθέτετε το βούτυρο και την κρέμα βαλσαμικού chili και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να γλασάρουν.
Τοποθετείτε ένα άλλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα φιλετάκια ψαρονέφρι καλά σε δυνατή φωτιά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι για 6-7 λεπτά.
Όταν τα χοιρινά φιλετάκια είναι έτοιμα τα αποσύρετε από το τηγάνι και σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα τα μανιτάρια με τα φιλετάκια από πάνω και τέλος πασπαλίζετε με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.