Μους σοκολάτας με μπανάνα και soft βρώμης

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΥΞΗΣ
    1 ΩΡΑ

Υλικά

Για 4 άτομα

125 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
125 γραμμάρια κουβερτούρα
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
2 μπανάνες
1 συσκευασία Soft Kings βρώμη banana & dark chocolate chunks Αλλατίνη

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τα soft kings σε μικρά τριγωνικά κομμάτια.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε την κουβερτούρα μαζί με τα 125 γραμμάρια κρέμα γάλακτος, τοποθετούμε το μπολ σε ένα μπεν-μαρί και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ομογενοποιηθεί με την κρέμα γάλακτος.
Όταν η σοκολάτα είναι έτοιμη, αποσύρουμε το μπολ από το μπεν-μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει.
Όση ώρα κρυώνει η σοκολάτα στον κάδο ενός μίξερ τοποθετούμε τα 250 γραμμάρια κρέμας γάλακτος και τα χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μία αφράτη σαντιγί.
Προσθέτουμε την σοκολάτα, σε τρεις δόσεις, στην σαντιγί και ανακατεύουμε με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω μέχρι να ομογενοποιηθούν τα 2 υλικά.
Τοποθετούμε την μους σοκολάτας σε ποτηράκια, μαζί με κομμάτια μπανάνας και soft kings και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 60 λεπτά.
Όταν η μους έχει κρυώσει την σερβίρουμε με άλλη λίγη μπανάνα και λίγα soft kings από πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΚΛΑΣΙΚΟ

ΜΠΑΝΑΝΑ

×