Noodles με πολύχρωμες πιπεριές και vegan nuggets

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
    8-10'

Υλικά

Για 2 άτομα

1 συσκευασία φυτικές μπουκιές Vegan 4 You
300 γραμμάρια noodles σίτου
2 κουταλιές ηλιέλαιο
3 κουταλιές σησαμέλαιο
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
100 γραμμάρια ζωμό λαχανικών
6 κουταλιές σόγια σος
3 κουταλιές sweet chili sauce
80 γραμμάρια κάσιους χοντροσπασμένα

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πιπεριές σε μικρά μπαστουνάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Απλώνετε τις φυτικές μπουκιές σε ένα αντικολλητικό ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C, στον αέρα, για 8-9 λεπτά.
Τοποθετείτε ένα κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τα noodles.
Όση ώρα βράζουν τα noodles, τοποθετείτε ένα wok σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ηλιέλαιο μαζί με το σησαμέλαιο.
Σοτάρετε τις πολύχρωμες πιπεριές μαζί με τα κάσιους για 3-4 λεπτά μέχρι να ξεκινήσουν να βγάζουν τα αρώματά τους.
Προσθέτετε στο wok τα noodles από το κατσαρολάκι μαζί με τα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τον ζωμό λαχανικών, την σόγια και την sweet chili sauce και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να γλασάρουν τα υγρά.
Σερβίρετε τα noodles με τις πιπεριές σε βαθιά, ατομικά μπολ με τις φυτικές μπουκιές από πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΑΣΙΑΤΙΚΟ

×