Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο Στέλιος Παρλιάρος συνεχίζουν τα Lurpak μαγειρέματα στον Βόλο

Απο τις 21 Νοεμβρίου, τα LURPAK Μαγειρέματα, μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και τον Στέλιο Παρλιάρο, θα ετοιμάζουν υπέροχες τοπικές συνταγές στον Βόλο, μαζί με ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό και την αξεπέραστη γεύση του LURPAK!

 

Τα «Lurpak μαγειρέματα» συνεχίζουν την γευστική περιπέτεια που ξεκίνησαν 2 χρόνια πριν, γυρίζοντας όλη την Ελλάδα. Μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και το Στέλιο Παρλιάρο μαγειρεύουμε παρέα με εσάς στη κουζίνα του σπιτιού σας, παραδοσιακά Ελληνικά φαγητά και γλυκά προσθέτοντας λίγη από την νοστιμιά του Lurpak.

Από τις 21 Νοεμβρίου, τα LURPAK Μαγειρέματα, μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και τον Στέλιο Παρλιάρο, θα ετοιμάζουν υπέροχες τοπικές συνταγές στον Βόλο, μαζί με ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό και την αξεπέραστη γεύση του LURPAK!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου και την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, ο chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, θα μοιραστεί μαζί σας συμβουλές μαγειρικής και θα υπογράψει βιβλία στα παρακάτω καταστήματα του Βόλου:

Τρίτη 21/11

ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΗ) 12:30 – 13:00 

MYMARKET (ΛΑΡΙΣΗΣ 99 & ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ) 13:30 – 14:00 

Τετάρτη 22/11

ΓΑΛΑΞΙΑΣ (ΛΕΩΦ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ) 12:30 – 13:00 

Την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, τα Lurpak Μαγειρέματα μαζί με τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, θα επισκεφτούν το κατάστημα ΜΑΣΟΥΤΗΣ (ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 & ΣΙΝΩΠΗΣ) στη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ για να μοιραστούν μαζί σας ιδέες και συμβουλές μαγειρικής , υπογράφοντας βιβλία.

Πέμπτη 23/11

ΜΑΣΟΥΤΗΣ (ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 & ΣΙΝΩΠΗΣ) 12:30 – 13:00

 LURPAK MAGEIREMATA VOLOS 2017 INNER 3

                                                LURPAK MAGEIREMATA ALEXANDROS

    

                                                LURPAK MAGEIREMATA STELIOS

 

 

×