Το κρέας όπως όλοι γνωρίζουµε είναι από τις βασικότερες πηγές πρωτεϊνών στη διατροφή µας. Στο σεμινάριο αυτό, θα μάθουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέχουμε για να εξασφαλίσουμε την ποιότητά του, αλλά και τον σωστό τρόπο για να το κόβουμε. Ο Αλέξανδρος θα µας εξηγήσει ποια µέρη του ζώου επιλέγουµε για τις συνταγές µας και τέλος θα µας δείξει µερικούς ιδιαίτερους τρόπους για να το µαγειρεύουµε.
Κουντουριώτου1 Μελίσσια,
15127 Αθήνα
Τηλ: 210 6133019
email: [email protected]
Πάρε Τώρα Μέρος Στο Σεμινάριο
{rsform 12}