Πεϊνιρλί γρήγορο με ψητό ζαμπόν και μπέικον

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    10'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    8-10'

Υλικά

Για 4 άτομα

4 έτοιμα προψημένα πεϊνιρλί
4 φέτες ψητό ζαμπόν Εν Ελλάδι Gourmet Creta Farms
100 γραμμάρια μπέικον καπνιστό Εν Ελλάδι Creta Farms
200 γραμμάρια σάλτσα τομάτας
250 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
10 τοματίνια
100 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις φέτες ψητό ζαμπόν στα 3 κατά μήκος και το μπέικον σε 4 κομμάτια την κάθε φέτα.
Τοποθετείτε τα έτοιμα πεϊνιρλί σε ένα αντικολλητικό ταψί και μοιράζετε πάνω τους ισόποσα τα υλικά.
Πρώτα την σάλτσα τομάτας, μετά το τριμμένο κασέρι και τις φέτες ψητό ζαμπόν, ατημέλητα τοποθετημένες.
Στις πτυχώσεις που δημιουργεί το ζαμπόν τοποθετείτε τα τοματίνια, κομμένα στην μέση και το φρέσκο τυρί κρέμα σε μικρές κουταλιές.
Τέλος τοποθετείτε τα κομμάτια καπνιστού μπέικον και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C, στις αντιστάσεις πάνω-κάτω, για 8-10 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΖΑΜΠΟΝ

ΚΑΣΕΡΙ

ΜΠΕΙΚΟΝ

ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ

×