Peskitos με πατατοσαλάτα και λαδολέμονο μελιού-μουστάρδας

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    12-15'

Υλικά

Για 4 άτομα

2 συσκευασίες peskitos Pescanova
400 γραμμάρια πατάτες βρασμένες κομμένες σε κυβάκια
1 πιπεριά Φλωρίνης
2 κουταλιές ελαιόλαδο
80 γραμμάρια αρακά βρασμένο
80 γραμμάρια καλαμπόκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
4 αγγουράκια τουρσί
10 τοματίνια
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
Για το dressing λαδολέμονου μελιού-μουστάρδας:
100 γραμμάρια ελαιόλαδο
40 γραμμάρια λεμόνι
40 γραμμάρια μουστάρδα
20 γραμμάρια μέλι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια σε τέταρτα, την πιπεριά Φλωρίνης σε κυβάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα αγγουράκια τουρσί.
Τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά για την πατατοσαλάτα, τις βρασμένες πατάτες, τον βρασμένο αρακά, το καλαμπόκι, το φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, την πιπεριά Φλωρίνης, το αγγουράκι τουρσί, τα τοματίνια και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Απλώνετε τα peskitos σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο C, στον αέρα, για 12-15 λεπτά.
Όση ώρα ψήνονται τα peskitos, σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dressing, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, την μουστάρδα, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε με ένα σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
Περιχύνετε με το dressing λαδολέμονο μελιού-μουστάρδας, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα την πατατοσαλάτα με τα peskitos και πασπαλίζετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ

ΠΑΝΕ

ΠΑΤΑΤΕΣ

×