Ποδιές by Eleni Psyhouli

Που δεν είναι σπίτι, αλλά μια ονειρική κουζίνα, από αυτές που πάντα χάζευα στα περιοδικά αλλά ξέρω ότι δεν θα αποκτήσω ποτέ. Σε μια τέτοια φαντάζομαι κάθε φορά να κατοικούν τα Idi Prikos μου, όσο τα φτιάχνω στο χέρι ένα-ένα.

PODIES PSICHOULI 2 crop

 

Που δεν είναι σπίτι, αλλά μια ονειρική κουζίνα, από αυτές που πάντα χάζευα στα περιοδικά αλλά ξέρω ότι δεν θα αποκτήσω ποτέ. Σε μια τέτοια φαντάζομαι κάθε φορά να κατοικούν τα Idi Prikos μου, όσο τα φτιάχνω στο χέρι ένα-ένα. Το Cooking Studio του Αλέξανδρου Παπανδρέου είναι μια κουζίνα-παρένθεση στα κακά του κόσμου, που κλείνει πίσω της ό,τι δεν είναι νόστιμο. Από κείνες τις παλιές, τις φιλόξενες, που σε αγκαλιάζουν και σε ταΐζουν Ζωή και θαλπωρή. Χιλιάδες βιβλία να ξεφυλλίσεις, στις φωτιές κάτι ψήνεται και μοσχομυρίζει, μπορεί να «παίζει» κανένα σεμινάριο οπότε θα μπεις κι εσύ στο κόλπο, θα ανακαλύψεις καινούρια προϊόντα και γκατζετάκια που κάνουν τη δουλειά της μαγειρικής παιχνίδι, θα χαθείς σε κουβέντες με τον Αλέξανδρο, θα δοκιμάσεις κρασιά, θα βρεθείς με φρέσκους φίλους, θα ψωνίσεις και τις ποδιές μου. Την επόμενη, η δική σου κουζίνα δεν θα σε χωράει. Θα θέλεις να επιστρέφεις. Ξανά, εδώ!
 
 

Τις ποδίες τις Ελένης Ψυχούλη μπορείτε να βρείτε στο Alexandros Papandreou Cooking Studio, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ελευθερίας και Ιερολοχιτών 7 στην Αγία Παρασκευή.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στον αριθμό 210 6018228.

 
 
Εκτός από τις υπέροχες ποδιές τις η Ελένη, φτιάχνει και πιαστράκια για τις κατσαρόλες και τα ταψια!

 PODIES PSICHOULI 1 crop

 psihouli 4 crop

  PODIES PSICHOULI 3 crop

×