Υλικά
Για 2 άτομα
400 γραμμάρια επιδόρπιο γιαουρτιού protein Arla
1 μήλο
1 αχλάδι
10 ρόγες σταφύλι
1 ακτινίδιο
1 μπανάνα
Χυμό από 1 grapefruit
2 κουταλιές μέλι ανθέων Μελίτιμον
½ κουταλάκι μαχλέπι
20 γραμμάρια λιναρόσπορο
20 γραμμάρια κολοκυθόσπορο
20 γραμμάρια ηλιόσπορο
2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε όλα τα φρούτα σε κύβους και τις ρόγες σταφύλι στην μέση.
Τοποθετείτε όλα τα φρούτα σε ένα μπολ, προσθέτετε τον χυμό grapefruit μαζί με το μέλι ανθέων, το μαχλέπι και ανακατεύετε καλά και τα αφήνετε 10 λεπτά να μαριναριστούν ελαφρώς.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τον δυόσμο και τον προσθέτετε μέσα στο μπολ με τα φρούτα.
Τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ το επιδόρπιο γιαουρτιού protein, από πάνω φρουτοσαλάτα, πασπαλίζετε με τους σπόρους και σερβίρετε.