Υλικά
Για 20-22 τεμάχια
1 συσκευασία σφολιάτα Pillsbury
12 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
12 φέτες καπνιστό χοιρινό μπούτι
300 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
200 γραμμάρια φέτα τριμμένη
100 γραμμάρια μοτσαρέλα
8 κουταλιές σάλτσα για πίτσα Pillsbury
Λίγα φύλλα μαϊντανού
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ανοίγετε το ένα φύλλο σφολιάτας και σε ένα καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο.
Απλώνετε με ένα κουτάλι την μισή σάλτσα για πίτσα, από πάνω στρώνετε τις μισές φέτες καπνιστό χοιρινό μπούτι, πασπαλίζετε με τριμμένη γραβιέρα, από πάνω με τριμμένη φέτα, πάνω της απλώνετε τις μισές φέτες καπνιστή γαλοπούλα και τέλος πασπαλίζετε με άλλη λίγη γραβιέρα και φέτα.
Προσθέτετε λίγα φύλλα μαϊντανού, λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τυλίγετε την ζύμη σε ρολό κατά μήκος, την κλείνετε καλά στο τέλος, και με ένα κοφτερό μαχαίρι την κόβετε σε μικρά κομμάτια πάχους 3 δαχτύλων και τα τοποθετείτε κολλητά σε ένα μικρό αντικολλητικό ταψάκι.
Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και με το δεύτερο σφολιάτας.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο κελσίου για 35-40 λεπτά.
Μόλις τα ρολάκια σφολιάτας είναι έτοιμα τα αποσύρετε από το φούρνο και όπως είναι ζεστά πασπαλίζετε με την μοτσαρέλα.
Video

