Υλικά
Για 4 άτομα
400 γραμμάρια baby πατάτες
4 αυγά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
200 γραμμάρια αγγουράκια τουρσί
3 κουταλιές μυρώνι ψιλοκομμένο
180 ml ελαιόλαδο
50 ml ξύδι βαλσαμικό με μέλι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε μία μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και βράζετε τις baby πατάτες για 18-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Σε ένα μικρότερο κατσαρολάκι με νερό τοποθετείτε τα αυγά και τα βράζετε για 5-6 λεπτά μέχρι να είναι σφιχτά αλλά να μην έχει πήξει τελείως ο κρόκος.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τα αγγουράκια τουρσί και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Κόβετε τις baby πατάτες στην μέση και τις τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τα ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το μυρώνι.
Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το ξύδι βαλσαμικό με μέλι, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά και προσεχτικά.
Καθαρίζετε τα αυγά, τα κόβετε και αυτά στην μέση, τα προσθέτετε στο μπολ και σερβίρετε.