Σαλάτα με παντζάρι, τοματίνια και φρέσκο τυρί κρέμα

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    15'

Υλικά

Για 2 άτομα

3 παντζάρια καθαρισμένα
70 ml ελαιόλαδο
40 ml κρέμα βαλσαμικού ρόδι με stevia Kalamata Papadimitriou
10 τοματίνια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
30 γραμμάρια baby ρόκα
100 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετείτε ένα τρίφτη σε ένα μπολ και στο χοντρό του μέρος τρίβετε τα παντζάρια.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση και το φρέσκο κρεμμυδάκι στα 4 και μετά πολύ ψιλοκομμένο και τα τοποθετείτε όλα μαζί σε ένα μικρό μπολ.
Μοιράζετε το ελαιόλαδο στα 2 μπολ, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτετε 2 κουταλιές κρέμα βαλσαμικού ρόδι με stevia στο μπολ με το παντζάρι και ανακατεύετε καλά.
Προσθέτετε στο μπολ με τα τοματίνια την baby ρόκα και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε σε ένα βαθύ πιάτο το τριμμένο μαριναρισμένο παντζάρι, τα τοματίνια από πάνω και τέλος 1 κουταλιά από το φρέσκο τυρί κρέμα.

×