Υλικά
Για 2 άτομα
15 κόκκινα τοματίνια κομμένα στα 4
15 κίτρινα τοματίνια κομμένα στα 4
15 μαύρα τοματίνια κομμένα στα 4
1 μικρό αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
20 γραμμάρια baby ρόκα
3 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές λευκή κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι & λεμόνι
100 γραμμάρια cottage cheese protein Arla
6 κουταλιές ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το κουλούρι Θεσσαλονίκης στα 2 κατά μήκος και μετά σε μικρές μπουκιές και το σκόρδο κομμένο στην μέση.
Τοποθετείτε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε μέσα 2 κουταλιές ελαιόλαδο, το σκόρδο για να αρωματίσει το ελαιόλαδο και το κουλούρι Θεσσαλονίκης για να απορροφήσει το αρωματισμένο ελαιόλαδο και να γίνει τραγανό σαν κρουτόν, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε τα πολύχρωμα τοματίνια, το αγγούρι, την ρόκα, σχοινόπρασο, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, την λευκή κρέμα βαλσαμικού, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά και προσεχτικά.
Προσθέτετε στο μπολ το κουλούρι Θεσσαλονίκης μαζί με το τυρί cottage, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε μεγάλα ατομικά μπολ.