Τα Πρώτα 150 Χρόνια Γεύσης

Μπορούν να χωρέσουν 150 χρόνια γευστικής ιστορίας μέσα σε μόλις 50 δευτερόλεπτα; Κι όμως, η απάντηση δείχνει να είναι θετική με το ευφυέστατο flashback video της General Mills να «προδίδει» τόσα πολλά σε ελάχιστο ψηφιακό τεχνικό χρόνο. Η πολύ προσεγμένη γοητεία του μας βοηθάει να ανακαλύψουμε – με μια ματιά – τον απίστευτο κόσμο αυτού του οργανισμού…

 

Μπορούν να χωρέσουν 150 χρόνια γευστικής ιστορίας μέσα σε μόλις 50 δευτερόλεπτα; Κι όμως, η απάντηση δείχνει να είναι θετική με το ευφυέστατο flashback video της General Mills να «προδίδει» τόσα πολλά σε ελάχιστο ψηφιακό τεχνικό χρόνο. Η πολύ προσεγμένη γοητεία του μας βοηθάει να ανακαλύψουμε – με μια ματιά – τον απίστευτο κόσμο αυτού του οργανισμού που εργάζεται διαρκώς σε μία αποστολή: Να κατανοήσουμε αλλά και να αγαπήσουμε το φαγητό όλοι εμείς που έχουμε ένα σχετικό «πάθος» με αυτό! Να, που αν θέλεις μπορείς να βρεις τον χρόνο για να «δέσεις» όχι απλά μία αλλά πολλές… ζωές. Η οπτκοακουστική εμπειρία γίνεται όλο και πιο διασκεδαστική – σε σημείο που δε θέλεις να τελειώσει – με τις πρώτες πρωινές τραγανές μπάρες Nature Valley μούσλι με μέλι να δίνουν μια ώθηση ενέργειας στο ξεκίνημα της μέρας. Βέβαια η crunchy επιλογή είναι δική σου ανάμεσα από μαύρη σοκολάτα, μήλο ή κράμπερι!
                                                     TA PROTA 150 INNER 4
Η εξωστρεφής μακρόχρονη και πετυχημένη εμπειρία της General Mills είναι κάτι παραπάνω από μια επιχειρηματική ιστορία που ξεκίνησε το 1866 κάπου στην Μινεάπολη της Μινεσότα των ΗΠΑ και κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι από αυτές τις εταιρείες που εκτελούν όχι απλώς ένα εμπορικό έργο και μια στρατηγική με φανταστικό όραμα και διαρκή επιτυχία. Είναι από εκείνες τις, μετρημένες στα δάχτυλα, εταιρείες που διδάσκουν έναν επιχειρηματικό πολιτισμό και μια κοινωνική υπευθυνότητα με ευαισθησία και προσανατολισμό προς τον άνθρωπο και τη σχέση που οφείλει να έχει με το σύγχρονο υγιεινό φαγητό. 
 
Γενιές και γενιές αλλά και αρκετές χώρες έχουν μάθει να είναι δεινοί fans αλλά και ενεργοί followers αυτού του γευστικού… check in στην τέλεια πρώτη ύλη! Όπως ακριβώς οι «διεθνείς» μπάρες Nature Valley με φιστίκι και σοκολάτα, δίχως γλουτένη με προσεκτικά επιλεγμένα αγνά συστατικά – μια ιδανική επιλογή που καλύπτει το 20% της ημερήσιας διατροφικής ανάγκης. Αλλά κι αυτές με την αλατισμένη καραμέλα και αμύγδαλα που δίνουν ενέργεια και όρεξη για να συνεχίσουμε μέχρι την επόμενη… περιπέτεια! 
              TA PROTA 150 INNER 3 TA PROTA 150 INNER 5
 Μια μίνι περιπέτεια όπως αυτή της πτώσης της θερμοκρασίας που «βούτηξε» θεαματικά σχεδόν 20ο σε σχέση με πριν μια εβδομάδα. Τι κι αν βρέχει σαν να είναι Νοέμβρης; Μπόρα είναι θα περάσει. Τον Ιούλιο χρειαζόμαστε έξτρα δόση ενέργειας. Από την Μεσσηνία μέχρι τη Χαλκιδική και την Κρήτη και από τις Κυκλάδες μέχρι την Πίνδο και τα Επτάνησα αλλά και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, στο πλοίο, στο αυτοκίνητο, στο πούλμαν ή την μηχανή, η στάση στην απόλαυση είναι μία και μοναδική. Οι «δικές μας» τραγανές μπάρες προδιαγράφουν τη διάθεση να είναι πιο καλή από ποτέ, ζωγραφίζοντας με το μυαλό εικόνες βγαλμένες από ικανοποίηση και ξεχωριστή μαγεία. 
 
Η αισθητική σε έναν food lover είναι στάση ζωής και εμπιστοσύνης – κάτι που συναντάμε συνέχεια στο ψυγείο και τα ράφια του super market, έτσι όπως μαθαίνουμε από τον «δάσκαλο» στα τρόφιμα. Μπορείς να πάρεις μια ιδέα, ξεφυλλίζοντας με την ησυχία σου ένα καλοκαιρινό βραδάκι το βιβλίο της General Mills. Δε θα χάσεις, θα κερδίσεις από αυτόν τον πολύπειρο συγγραφέα! 
                                TA PROTA 150 XRONIA INNER 2
    
×