Τηγανίτες φούρνου με τυριά

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    15'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    13-15'

Υλικά

Για 4 άτομα

200 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
100 γραμμάρια γάλα
40 γραμμάρια ελαιόλαδο
1 αυγό
130 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκια baking powder
100 γραμμάρια pasta & gratinar Arla
1 πιπεριά Φλωρίνης
80 γραμμάρια καλαμπόκι
120 γραμμάρια καπνιστή γαλοπούλα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πιπεριά Φλωρίνης και την καπνιστή γαλοπούλα σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε το φρέσκο τυρί κρέμα μαζί με το γάλα, το ελαιόλαδο, το αυγό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Μόλις ομογενοποιηθούν τα υλικά, προσθέτετε το αλεύρι μαζί με το baking powder και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να δημιουργηθεί ένα χυλός.
Προσθέτετε το pasta & gratinar μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης, το καλαμπόκι και την καπνιστή γαλοπούλα και ανακατεύετε καλά.
Στρώνουμε σε ένα ρηχό ταψί αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε μεγάλες κουταλιές από την ζύμη.
Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C, στον αέρα, για 13-15 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

BACK TO SCHOOL

ΓΡΗΓΟΡΟ

ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

×