Τηγανίτες με γραβιέρα και μέλι

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ

Υλικά

Για 4 άτομα

500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
400 γραμμάρια νερό
150 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
Μέλι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ τοποθετείτε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του μαζί με το νερό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με ένα σύρμα ανακατεύετε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός.
Προσθέτετε την τριμμένη γραβιέρα και ανακατεύετε πολύ καλά.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι Unlimited Tefal σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε ένα δάχτυλο ελαιόλαδο.
Τηγανίζετε τις τηγανίτες για 4-5 λεπτά, συνολικά και από τις 2 μεριές, τις αποσύρετε από το τηγάνι Unlimited Tefal και τις τοποθετείτε σε μία πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει τα περιττά λιπαρά.
Σερβίρετε τις τηγανίτες σε μεγάλα ατομικά πιάτα περιχύνοντας τες με λίγο μέλι από πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΓΡΑΒΙΕΡΑ

ΜΕΛΙ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ

×