Νέα Εποχή-Νέες Γεύσεις

Το Tomoe κλείνει ένα χρόνο και ανανεώνεται. Μετά από μια, κατά κοινή ομολογία, πετυχημένη πορεία καθιερώθηκε σαν το hot spot των βορείων προαστίων για όποιον αναζητά καλό Ιαπωνικό φαγητό.

Το Tomoe κλείνει ένα χρόνο και ανανεώνεται. Μετά από μια, κατά κοινή ομολογία, πετυχημένη πορεία καθιερώθηκε σαν το hot spot των βορείων προαστίων για όποιον αναζητά καλό Ιαπωνικό φαγητό. Σ’ έναν, ξεχωριστής αισθητικής, minimal χώρο, οι γευστικές προτάσεις είναι όχι μόνο value for money αλλά φέρουν και την υπογραφή μιας ομάδας με μοναδικό μαέστρο ! Ο Χρόνης Δαμαλάς και η ομάδα του επιλέγουν τις καλύτερες πρώτες ύλες και μας προτείνουν να ξεκινήσουμε το γεύμα μας με χτένια σωτέ και μανιτάρια σιτάκε.

Στη συνέχεια συνεχίζουμε με μαριναρισμένες γαρίδες στο τηγάνι με ginger sesame paste συνοδεία ζεστού sake.

Hit του φετινού χειμώνα το εξαιρετικής ποιότητας κobe που εισάγεται απευθείας από την Ν. Ιαπωνία. Ένα εκλεκτό κρέας ψημένο με ιδιαίτερη τεχνική, πιάτο μοναδικής γευστικής εμπειρίας!

Εννοείται ότι δεν θα παραλείψουμε να δοκιμάσουμε το μαριναρισμένο μαύρο μπακαλιάρο μαριναρισμένο με miso, signature πιάτο του Χρόνη Δαμαλά αλλά και την ποικιλία από τα δημοφιλή sushi του Tomoe. Ξεχωρίζει το Tomoe sushi με γαρίδα tempura, tartar μαγιάτικου και αυγά χελιδονόψαρου.

Κλείνουμε το γεύμα μας με κάποιο από τα εξαιρετικά γλυκά του Tomoe. Οπωσδήποτε με το κλασσικό πλέον monte blanc με κάστανα, καραμελωμένα μήλα και μπισκότα αμυγδάλου αλλά και με τη νέα Yuzu Meringue Tart . Πεντανόστιμη τάρτα yuzu με καραμελωμένη σοκολάτα, μαρέγκα και φρούτα του δάσους .

Η ομάδα του Τomoe θα μας φιλοξενήσει με επαγγελματισμό και ευγένεια σε κάθε επιλογή μας. Πλήρες γεύμα, χαλαρό break στο sushi bar ή απολαυστικό cocktail στο ξεχωριστό bar του Τomoe είναι μια καθημερινή, προσιτή ‘πολυτέλεια’ που μας αξίζει !

Γορτυνίας 11 & Δαγκλή – 145 63 Κηφισιά, 210 8013553.
www.tomoe.gr, [email protected]
www.facebook.com/tomoerestaurant
www.instagram.com/tomoe_japanese_restaurant
×