Τορτελίνια με τοματίνια και cottage

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    10'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΒΡΑΣΙΜΑΤΟΣ
    5-6'

Υλικά

100 γραμμάρια τορτελίνια γεμιστά με τυριά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
20 τοματίνια κομμένα σε τέσσερα κομμάτια
½ ματσάκι ρόκα κομμένη σε μικρά κομμάτια
200 γραμμάρια cottage
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με 3 λίτρα νερό ρίχνετε 1 κουταλιά χοντρό αλάτι και μόλις βράσει ρίχνετε τα τορτελίνια και βράζετε για 5-6 λεπτά.
Τα σουρώνετε σε ένα σουρωτήρι και στην ίδια κατσαρόλα προσθέτετε δύο κουταλιές ελαιόλαδο.
Μόλις ζεσταθεί σοτάρετε με μια κουτάλα το ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι και προσθέτετε τα τορτελίνια.
Ανακατεύετε τα τορτελίνια και προσθέτετε τα τοματίνια και το cottage, καθώς και την ρόκα.
Συνεχίζετε προσεχτικά το ανακάτεμα και προσθέτετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα και συνοδεύετε με ένα ποτήρι λευκό κρασί.

×