Τορτίγια με κοτοσαλάτα, γραβιέρα και μαρούλι

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΒΡΑΣΙΜΑΤΟΣ
    25-30'

Υλικά

Για 2 άτομα

4 τορτίγιες
150 γραμμάρια γραβιέρα
160 γραμμάρια μαρούλι
Για την κοτοσαλάτα:
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
1 πράσινη πιπεριά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
10 τοματίνια
80 γραμμάρια καλαμπόκι
80 γραμμάρια αγγουράκι τουρσί
200 γραμμάρια μαγιονέζα
50 γραμμάρια πικάντικη μουστάρδα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και βράζετε τα φιλέτα στήθος κοτόπουλο για 18-20 λεπτά.
Όταν τα κοτόπουλα είναι έτοιμα, τα στραγγίζετε, το τοποθετείτε σε ένα ξύλο κοπής, τα ψιλοκόβετε και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Σε ένα άλλο ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε την πράσινη πιπεριά, α φρέσκα κρεμμυδάκια, τα τοματίνια και τα αγγουράκια τουρσί.
Τοποθετείτε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με την πράσινη ψιλοκομμένη πιπεριά, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, την τομάτα, την μαγιονέζα, την πικάντικη μουστάρδα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε πολύ καλά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την γραβιέρα σε λεπτές φέτες και χοντροκόβετε το μαρούλι.
Απλώνετε τις τορτίγιες μία επιφάνεια κοπής, μοιράζετε ισομερώς το μαρούλι, από πάνω την γραβιέρα και τέλος την κοτοσαλάτα.
Τυλίγετε τις τορτίγιες, τις κόβετε στην μέση ελαφρώς διαγώνια και σερβίρετε

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

BACK TO WORK

ΓΡΗΓΟΡΟ

×