Tortilla chips με τρία dip

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    15'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
    55-60'

Υλικά

Για 4 άτομα

1 συσκευασία tortilla chips Old el Paso
Για το dip guacamole:
2 αβοκάντο
100 γραμμάρια τομάτα ψιλοκομμένη
50 γραμμάρια κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Χυμό από 1 λάιμ
1 συσκευασία guacamole mix Old el Paso
Για το dip πάπρικας:
200 γραμμάρια γιαούρτι
40 γραμμάρια ελαιόλαδο
2 κουταλάκια πάπρικα γλυκιά
2 κουταλάκια μπούκοβο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε λεπτές φέτες
Για το dip μουστάρδας:
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
2 κουταλιές μουστάρδα με σιναπόσπορο
2 κουταλιές μουστάρδα πικάντικη
1 κουταλιά μέλι
1 σκελίδα σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κουταλιά βούτυρο
2 κουταλιές θυμάρι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Για το dip guacamole κόβετε τα ώριμα αβοκάντο στην μέση, αφαιρείτε το κουκούτσι, και με ένα κουτάλι τα τοποθετείτε μέσα σε ένα μπολ.
Προσθέτετε την ψιλοκομμένη τομάτα μαζί με το κρεμμύδι, το χυμό λάιμ και το guacamole mix και ανακατεύετε πολύ καλά με ένα πιρούνι, πιέζοντας ταυτόχρονα τα αβοκάντο.
Για το dip πάπρικας σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, την γλυκιά πάπρικα, το γλυκό μπούκοβο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αγγουράκι τουρσί και αλάτι και ανακατεύετε καλά.
Για το dip μουστάρδας τοποθετείτε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και προσθέτετε το σκόρδο κομμένο σε φέτες μαζί με το βούτυρο να σιγοψηθεί.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά, το φρέσκο τυρί κρέμα, την μουστάρδα με σιναπόσπορο, την πικάντικη μουστάρδα, το μέλι, το θυμάρι και το βούτυρο που έχει αρωματιστεί από το σκόρδο, αφήνοντας το σκόρδο μέσα στο τηγάνι και ανακατεύετε πολύ καλά.
Ανοίγετε τα tortilla chips, τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος μαζί με τα dip σε 3 διαφορετικά μπολάκια.

×