Τρουφάκια με μαύρη σοκολάτα, φουντούκια και κακάο

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΥΞΗΣ
    30'

Υλικά

Για 20-22 τρουφάκια

2 συσκευασίες Soft King no sugar dark chocolate chunks Αλλατίνη
100 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα
120 γραμμάρια κουβερτούρα 65%
80 γραμμάρια φουντούκια
Για το πανάρισμα:
Κακάο

Εκτέλεση

Τοποθετούμε την κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια σε ένα μπεν-μαρί να λιώσει.
Όση ώρα λιώνει η κουβερτούρα, σε ένα multi τοποθετούμε τα soft king, τα χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν τελείως και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι, χοντροκόβουμε τα φουντούκια και τα προσθέτουμε στο μπολ μαζί με το φρέσκο τυρί κρέμα και την λιωμένη κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να αναμιχθούν όλα τα υλικά, πλάθουμε μικρά τρουφάκια περίπου στα 20-25 γραμμάρια.
Τοποθετούμε το κακάο σε ένα μπολ, πανάρουμε τα τρουφάκια στο κακάο, τα τοποθετούμε σε μία ωραία πιατέλα και σερβίρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΚΑΚΑΟ

ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

×