Υλικά
Για 6-8 άτομα
1 συσκευασία χωριάτικο φύλλο Χρυσή Ζύμη
350 γραμμάρια φέτα χοντροσπασμένη
150 γραμμάρια ανθότυρο χοντροσπασμένο
150 γραμμάρια μανούρι χοντροσπασμένο
80 γραμμάρια βούτυρο
2 αυγά
2 κουταλιές θυμάρι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ρίγανη ψιλοκομμένη
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο για τα φύλλα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετείτε την φέτα, το ανθότυρο και το μανούρι, όλα χοντροσπασμένα με τα χέρια σας, το βούτυρο, κομμένο σε μικρά κυβάκια, τα αυγά, το θυμάρι, την ρίγανη, τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Αλείφετε ένα στρογγυλό, αντικολλητικό ταψί, διαμέτρου 30 εκ., με ελαιόλαδο και απλώνετε 4 χωριάτικα φύλλα, λαδώνοντας το κάθε ένα ξεχωριστά, σταυρωτά, να καλύψουν όλη την επιφάνεια του ταψιού.
Απλώνετε την γέμιση με τα τυριά, σε όλη την επιφάνεια των φύλλων και τοποθετείτε τα υπόλοιπα φύλλα από πάνω, λαδώνοντας πάλι το κάθε ένα ξεχωριστά.
Γυρνάτε προς τα μέσα τα χωριάτικα φύλλα που περισσεύουν, δημιουργώντας μια μπορντούρα, χαράζετε τα φύλλα από πάνω, και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200ο C, πάνω κάτω αντιστάσεις, τοποθετώντας χαμηλά το ταψί για 45-50 λεπτά.








