Η ιστοσελίδα www.www.alexandrospapandreou.gr καλύτερη ιστοσελίδα μαγειρικής στα WebX Awards 2017

Η ιστοσελίδα www.www.alexandrospapandreou.gr καλύτερη ιστοσελίδα μαγειρικής στα WebX Awards 2017.

 

Δυναμική παρουσία στον νεοσύστατο θεσμό των βραβείων αριστείας για τον κόσμο του ελληνικού διαδικτύου, WebX Awards έδωσε η Webstyles λαμβάνοντας το Bronze βραβείο στην κατηγορία Cooking των Best of Web Presence για την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας www.www.alexandrospapandreou.gr

H τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Live του πολυχώρου gazARTE και το βραβείο παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης, Founder & Head Programmer της Webstyles.

Η ιστοσελίδα www.www.alexandrospapandreou.gr δομήθηκε με χρήση συστήματος ανοιχτού κώδικα ακολουθώντας πιστά το Brand Guideline του Chef. Ταυτόχρονα, αξιοποιεί στο έπακρο τις πιο σύγχρονες τεχνικές υποδομές και τεχνικές SEO, οι οποίες της εξασφάλισαν άμεσα τις πρώτες θέσεις σε μερικές από τις πιο στοχευμένες και ανταγωνιστικές αναζητήσεις της κατηγορίας.

Η νέα ιστοσελίδα, αποτελεί ένα minimal landing page με ευχάριστο, εύχρηστο και δημιουργικό χαρακτήρα που από την πρώτη στιγμή επισκέφθηκαν και συνεχίζουν να επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες που αναζητούν νόστιμες συνταγές, ενδιαφέρονται να κλείσουν θέση στο αγαπημένο τους σεμινάριο μαγειρικής ή απλά παρακολουθούν τα νέα και τις δράσεις του Αλέξανδρου Παπανδρέου.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως η ιστοσελίδα κατάφερε να περάσει στην τελική φάση του διαγωνισμού ανάμεσα σε δεκάδες άλλες συμμετοχές και ήταν η μοναδική στην κατηγορία που συγκέντρωσε την απαιτούμενη βαθμολογία, εξασφαλίζοντας της μια θέση στο βάθρο.

 

×