Ένας λόγος για να… τρέχεις

Το τρέξιμο είναι ένας τρόπος αποσυμπίεσης από τον μακρύ «μαραθώνιο» της καθημερινότητας. Άλλοι τρέχουν για καλό σκοπό, άλλοι για να ξεχάσουν ή να ξεφύγουν και άλλοι για να αποκτήσουν έναν ακόμα πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της φυσικής άσκησης. «Φυσικές» θα χαρακτήριζε κανείς, καθόλου άδικα, και τις νέες τραγανές μπάρες μούσλι με μήλο από νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης. Οι μπάρες Nature Valley υπόσχονται γεύση, ποιότητα και ευκολία…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το τρέξιμο είναι ένας τρόπος αποσυμπίεσης από τον μακρύ «μαραθώνιο» της καθημερινότητας. Άλλοι τρέχουν για καλό σκοπό, άλλοι για να ξεχάσουν ή να ξεφύγουν και άλλοι για να αποκτήσουν έναν ακόμα πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της φυσικής άσκησης. «Φυσικές» θα χαρακτήριζε κανείς, καθόλου άδικα, και τις νέες τραγανές μπάρες μούσλι με μήλο από νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης. Οι μπάρες Nature Valley υπόσχονται γεύση, ποιότητα και ευκολία που μπορούν να συνοδέψoυν τον αγώνα στο πριν αλλά και στο μετά με μια crunchy διάθεση!

Σε αντίθεση με την ένταση της ζωής που δίνουμε όλοι κάθε μέρα και δε λέει να τελειώσει, το… Photo finish του London Marathon είναι ο λόγος για να συνεχίσεις να τρέχεις. Την Κυριακή 23 Απριλίου, στο Λονδίνο με την καλή παρέα των μαραθωνοδρόμων θα επιδιώξουμε να νιώσουμε συναισθήματα χαράς, ευτυχίας και απερίγραπτης ηθικής ικανοποίησης. Όπως ακριβώς βιώνουμε στην προπόνηση εδώ και καιρό αλλά και σε οποιαδήποτε επίσημη ελληνική ή ξένη διοργάνωση κι αν βρεθούμε. Η ιστορία με την ιδέα του μαραθωνίου δεν είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι τόσα λίγα που περνάνε από το μυαλό αλλά και τόσα πολλά κατά τη διάρκεια της διαδρομής, που μερικές φορές αυτό το «άδειασμα» σε κάνει να ερωτεύεσαι ακόμα περισσότερο το άθλημα.

Το… δρομικό κίνημα λοιπόν, το αναζητάς με την πρώτη ευκαιρία, όπου κι αν βρίσκεσαι, σε ότι ταξίδι και υποχρέωση να υπάρχει. Από τη στιγμή που κάποιος θα αρχίσει να τρέχει, το «χρειάζεται» συνεχώς. Βρίσκει χρόνο, ο κόσμος να χαλάσει. Χωράει πάντα και παντού. Όπως ακριβώς οι δύο μπάρες σε κάθε συσκευασία Nature Valley για ένα γρήγορο, απολαυστικό και νόστιμο σνακ!

Ο μαραθώνιος κατάφερε να μας βγάλει «στο δρόμο»! Είναι εθισμός – με την καλή έννοια φυσικά – και του οφείλουμε την ενέργεια που μας δίνει για να καταφέρουμε το στόχο του τερματισμού. Το αίσθημα της νίκης – γιατί όλοι είναι νικητές σε αυτό το άθλημα – γράφεται με μια γεύση γλυκιά. Σαν εκείνο το crunchy time της στιγμής!

Ίσως να σκεφτούμε για μια ακόμα φορά πως η Ελλάδα μπορεί να αισθάνεται και να δηλώνει περήφανη. Και αυτό γιατί πολύ απλά, θυμηθείτε από που, πότε και για ποιο λόγο η λέξη «μαραθώνιος» πήρε το συμβολικό αυτό όνομα και καθιερώθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, βάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους σε μια «εξάρτηση» με νόημα!

×