Υλικά
Για 2 άτομα
400 γραμμάρια γιαούρτι
1 μήλο
1 αχλάδι
4 κουταλιές μέλι δάσους κωνοφόρων
60 γραμμάρια αμύγδαλο με φλούδα
60 γραμμάρια καρύδια
Λίγη κανέλα σκόνη
Λίγο γαρύφαλλο σκόνη
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μίξερ τοποθετείτε το αμύγδαλο, τα καρύδια, την κανέλα και το γαρύφαλλο και τα χτυπάτε μέχρι να πάρουν μία υφή χοντροκομμένης σκόνης.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το μήλο μαζί με το αχλάδι σε μικρά κυβάκια, τα τοποθετείτε σε ένα μπολ και ανακατεύετε.
Μοιράζετε το γιαούρτι σε 2 ατομικά μπολ, μοιράζετε τα ψιλοκομμένα φρούτα, περιχύνετε με το μέλι δάσους κωνοφόρων και πασπαλίζετε με το μείγμα ξηρών καρπών και μπαχαρικών.