Υλικά
Για 2 άτομα
300 γραμμάρια κουνουπίδι χωρίς κοτσάνι
10 τοματίνια κομμένα στα 4
2 κουταλιές κάπαρη ξαρμυρισμένη
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά βούτυρο Lurpak
½ πράσινη πιπεριά
½ κόκκινη πιπεριά
½ κίτρινη πιπεριά
20 γραμμάρια baby σπανάκι
4 κουταλιές ξύδι βαλσαμικό με μέλι Kalamata Papadimitriou
50 γραμμάρια ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πιπεριές, την πράσινη, την κόκκινη και την κίτρινη σε μικρά κυβάκια.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το βούτυρο.
Σοτάρετε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να βγάλουν τα αρώματα τους, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σβήνετε με 2 κουταλιές βαλσαμικό ξύδι με μέλι και μόλις γλασάρει τις αποσύρετε από το τηγάνι.
Τοποθετείτε το κουνουπίδι σε ένα μικρό multi και το χτυπάτε μέχρι να θρυμματιστεί και να πάρει την μορφή κους-κους.
Τοποθετείτε το κουνουπίδι σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τις πιπεριές, τα τοματίνια, τα οποία έχετε κόψει στα 4, την κάπαρη, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το baby σπανάκι, το υπόλοιπο βαλσαμικό ξύδι με μέλι, το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύετε καλά.
Μοιράζετε το κους-κους κουνουπιδιού σε μεγάλα ατομικά μπολ και σερβίρετε.