Υλικά
Για 4 άτομα
8 μέτριες πατάτες
200 γραμμάρια μορταδέλα ψητή Εν Ελλάδι Creta Farms κομμένη σε φέτες ½ εκ.
300 γραμμάρια μπέικον ρολό Εν Ελλάδι Creta Farms κομμένο σε φέτες ½ εκ.
3 κουταλιές ελαιόλαδο
120 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
120 γραμμάρια φέτα
100 γραμμάρια καλαμπόκι
2 πιπεριές Φλωρίνης
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
120 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε καλά τις πατάτες με την φλούδα και με ένα parisienne αδειάζετε τις πατάτες.
Τοποθετείτε τις πατάτες σε ένα μικρό αντικολλητικό ταψί, τις αλείφετε καλά με ελαιόλαδο, τις πασπαλίζετε με αλάτι, μέσα έξω, και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C, στον αέρα, για 22-24 λεπτά.
Όση ώρα ψήνονται οι πατάτες σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την μορταδέλα και το μπέικον σε κυβάκια, τις πιπεριές Φλωρίνης σε κυβάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το μπέικον μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης για 3-4 λεπτά μέχρι να ξεκινήσει το μπέικον να βγάζει τα αρώματα του.
Τοποθετείτε το περιεχόμενο του τηγανιού σε ένα μπολ, προσθέτετε την ψητή μορταδέλα, την τριμμένη γραβιέρα, την φέτα, χοντροσπασμένη με τα χέρια σας, το καλαμπόκι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, την κρέμα γάλακτος, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Αποσύρετε τις πατάτες από τον φούρνο, μοιράζετε ισομερώς την γέμιση και ξαναβάζετε στον φούρνο μέχρι να λιώσουν και να πάρουν ωραίο χρώμα τα τυριά.

