Υλικά
Για 2 άτομα
250 γραμμάρια ρεβίθια Χαλκιδικής Agrino βρασμένα
4 ώριμες τομάτες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 μικρά αγγουράκια
2 κουταλιές κάπαρη
½ πράσινη πιπεριά
150 γραμμάρια φέτα
50 ml ελαιόλαδο
2 κουταλιές λευκή κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι & λεμόνι Kalamata Papadimitriou
2 κουταλιές ρίγανη ψιλοκομμένη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε καλά τις τομάτες και σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι τις κόβετε σε μπουκιές και τις τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Στο ίδιο ξύλο κοπής κόβετε τα αγγουράκια σε 4 λωρίδες κατά μήκος και μετά σε μικρές μπουκιές, την πράσινη πιπεριά σε λεπτά μπαστουνάκια, ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα τοποθετείτε όλα στο μπολ με την τομάτα.
Κόβετε την φέτα σε μικρά κυβάκια και την προσθέτετε και αυτή στο μπολ μαζί με την κάπαρη, τα ρεβίθια, το ελαιόλαδο, την λευκή κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι και λεμόνι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύετε καλά και προσεχτικά και σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα, πασπαλίζοντας με την ψιλοκομμένη ρίγανη από πάνω.